Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

12V autós inverter 500W/1000W DC 12V átalakító AC 230V-ra, Green Cell Pro Power Inverter INV03DE

: 13.999Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 13.999 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
29855
Garancia
2 év jótállás
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
GreenCell
Gyártói azonosítók
INV03DE

Leírás

Az INV03DE áramátalakító inverter egy hatékony megoldás, amely lehetővé teszi, hogy az autó 12V-os akkumulátoráról, az autó belselyében több helyen is megtatlálható szivargyújtón keresztül működtessünk 230V-os készülékeket. Ez az autós inverter 500W folyamatos és 1000W csúcsteljesítményt biztosít, így sokrétűen használható.

Az inverter könnyen használható és szerelhető, így azonnal használatba vehető. A készülék biztonságos és megbízható működést garantál, ami fontos tényező az ilyen típusú eszközök esetében. Az inverter intelligens védelemmel rendelkezik, amely védi a csatlakoztatott eszközöket a túlfeszültség és a rövidzárlatok ellen.

Az INV03DE inverter nagyszerű választás azoknak, akik gyakran utaznak, és szeretnének mindenhol hozzáférni az otthoni készülékeikhez. Az inverter alkalmas laptopok, tabletek, telefonok és egyéb elektromos eszközök akár televizíók üzemeltetésére is. A GreenCell terméke biztosítja a szükséges áramot, hogy az eszközeink mindig működőképesek legyenek, bárhová is megyünk.

Autós inverter | Autós kiegészítő |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.